Infor introduceert nieuwe onkosten-app voor zakenreizigers

geld app onkosten infor expense

Op Inforum 2018 in Washington DC toont Infor een nieuwe Expense-oplossing om eenvoudiger bedrijfsuitgaven onderweg bij te houden. De nieuwe native mobiele oplossing optimaliseert het bijhouden van onkosten voor zakenreizigers.

Infor lanceert Expense op Inforum 2018 in Washington DC. In combinatie met Infor Expense Management (versie 10.2.5 of hoger) worden declaraties van onkosten een stuk eenvoudiger en mobieler. Het design lijkt sterk op dat van consumentensoftware, met slimme functies zoals internationale valutaconversie en offline functionaliteit.

Infor Expense moet een einde maken aan de talrijke bonnetjes die wekelijks moeten worden uitgezocht en uitgevoerd. Ze worden voortaan realtime in het systeem vastgelegd en bijgehouden. Zo krijg je als bedrijf nauwkeurigere rapporten die sneller beschikbaar zijn. Infor mikt met de mobiele oplossing op gebruiksgemak en flexibiliteit.

Automatiseren

Nunzio Esposito, VP en Head of Experience bij Infor: “Ons team heeft de meest kritieke workflows geïdentificeerd die gebruikers nodig hebben en ontwierp vervolgens een mobiele oplossing waarmee gebruikers hun bonnen en uitgaven beter kunnen beheren doordat ze deze realtime kunnen vastleggen en volgen. Tegelijkertijd profiteren ze van een gebruiksvriendelijke ervaring en meer efficiëntie, productiviteit en nauwkeurigheid.”

Infor Expense wil met de oplossing onkostengerelateerde bedrijfsprocessen automatiseren. Zo kan men het beleid controleren, administratieve kosten verlagen en het risico op fouten of fraude verminderen.

De Infor Expense-app is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS. Een Android-versie is binnenkort beschikbaar.

Eerder dit jaar lanceerde Xpenditure samen met Sodexo een eigen slimme onkosten-app onder de naam Rydoo voor Android en iOS.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home