Inetum neemt Unifii over en wordt zo wereldwijde ServiceNow Elite Partner

Inetum

Het Franse Inetum koopt ServiceNow-specialist Unifii. Dat bedrijf is actief in het VK en Ierland, waar Inetum zijn aanwezigheid wil versterken. Ook de relatie met ServiceNow wordt zo hechter.

Inetum koopt Unifii. Unifii is een belangrijke ServiceNow-partner in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Met de overname wil het Franse Inetum zijn aanwezigheid in die regio vergroten, maar ook zijn relatie met ServiceNow verdiepen. De acquisitie maakt van Inetum een partner met 500 ServiceNow-experts in Europa en meer dan 2.000 certificeringen.

De overname past in de groeistrategie van Inetum. Jacques Pommeraud, CEO van Inetum Group: ‘We zijn verheugd om Unifii over te nemen. Dit ligt volledig in lijn met Inetums strategie om de belangrijkste ServiceNow-partner in Europa te worden en ons vermogen om aan de groeiende noden van onze klanten te voldoen.’

Wereldwijde ambitie

Inetum is wereldwijd actief en biedt IT-diensten en -oplossingen aan organisaties die willen transformeren. Het ServiceNow-platform speelt daarbij een belangrijke rol. ServiceNow heeft een nieuw partnerprogramma waarin gevarieerde expertise belangrijk is, en die verwacht Inetum met zijn schaal en diverse specialisten te kunnen bieden.

De Franse multinational doet echter meer dan dat, met zijn aanwezigheid in 27 landen en 28.000 werknemers onder de vleugels. In 2022 bedroeg de jaaromzet 2,4 miljard euro. Voor welk bedrag Inifii over de toonbank ging, delen beide partijen niet mee.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home