Inetum lanceert plan om Europa te veroveren met vier nieuwe takken

Inetum

Na tien jaar van ononderbroken groei kondigt de Inetum-groep een nieuw strategisch plan dat bestaat uit vier businesstakken.

In 2022 behaalde de Inetum-groep een omzet van 2,4 miljard euro, wat neerkomt op een jaarlijkse groei van meer dan 12%. Inetum is vandaag een internationale groep van bijna 28.000 medewerkers in 27 landen.

Met de komst van Jacques Pommeraud aan het hoofd van de Inetum-groep in maart 2023, samen met hoofdaandeelhouder Bain Capital Private Equity, gaat de groep nu voor een nieuwe strategische koers met vier globale businesstakken:

Inetum Consulting: Bedrijven begeleiden bij hun strategische overwegingen over de richting, timing en snelheid van hun transformatieplannen. Operationele ondersteuning bieden bij het implementeren van oplossingen die zijn aangepast aan de kernactiviteiten, omvang en processen van de klanten.

Inetum Technologies: IT-verantwoordelijken ondersteunen om tot operationele uitmuntendheid te komen, door kostenoptimalisatie en flexibiliteit van hun IT-infrastructuur, en dat via allerlei industrialisatie, automatiserings- en beveiligingsmogelijkheden.

Inetum Solutions: Bedrijven de mogelijkheid bieden om de beste oplossingen op de markt te implementeren van strategische partners zoals Microsoft, Salesforce, SAP en ServiceNow, en zo sneller en wendbaarder te worden en hun bedrijfsprocessen te verbeteren om toekomstige uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Inetum Software: De implementatie van meer dan 50 multi-sector softwareoplossingen aanbieden; innoveren met 27 R&D-centra voor de publieke sector, de gezondheids- en sociale zorgsector, de toeleveringsketen, verzekeringen en financiën en civiele veiligheid; transversale oplossingen aanbieden voor tijds- en activiteitenbeheer, personeelsbeheer en content management.

Om deze nieuwe strategie extra kracht bij te zetten, kondigt Inetum de overname van drie Franse experts aan in digitale transformatie: 47QUAI, Viseo Dynamics en Proceed.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home