Geverifieerde bedrijven kunnen vacatures plaatsen op X

Op X hebben geverifieerde bedrijven en organisaties nu de mogelijkheid om vacatures te posten. De functie bevindt zich wel nog maar in de bètafase.

Sociale media-platform X geeft geverifieerde bedrijven en organisaties nu de mogelijkheid om vacatures te posten. De nieuwe functie heet Hiring en zit voorlopig nog wel maar in de bètafase.

Personeel gezocht

Hiring heeft ook zijn eigen X-account en postte meer details over de mogelijkheid. Vacatures verschijnen tussen de bio en de posts van een account en nieuwsgierigen kunnen een lijst met alle vacatures aanklikken.

Per vacature kunnen geverifieerde bedrijven zo te zien drie zaken aangeven:

  • De functie(titel)
  • Het land of de landen waar de vacature actief is
  • Een minimum en maximum salaris

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich via een online formulier inschrijven op deze bètaversie. Als X besluit dat de organisatie voldoet aan de vereisten, zal het platform de functies activeren op het account in kwestie.

Alles in één

Er was al even sprake van deze optie als één van de vele nieuwe toevoegingen waarmee Elon Musk en CEO Linda Yaccarino het platform naar eigen zeggen willen transformeren naar een virtueel stadsplein waar (geverifieerde) gebruikers alles kunnen terugvinden dat ze online nodig hebben. X moet een app worden waar dat allemaal inzit. Toen het platform nog Twitter heette, net voor de naamsverandering, had app-watcher Nima Owji de vacaturefunctie al opgemerkt en gedeeld.

De afgelopen maanden werden er meerdere ideeën losgelaten op de wereld door Musk en Yaccarino, sommigen al specifieker dan anderen. Videobellen zit er in elk geval al aan te komen, dat bevestigde de X-CEO in een recent interview. Wie het liever bij een grote lap tekst houdt, die kan binnenkort een heus boek op X publiceren, als het van Musk afhangt. Dat laatste is ook wel gereserveerd voor geverifieerde accounts.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home