Dstny koopt Teams-specialist Qunifi

Microsoft Teams

Telecomprovider Dstny neemt Qunifi over. Dat bedrijf uit het VK is gespecialiseerd in zakelijke Microsoft Teams-integraties.

Dstny koopt Qunifi. Dat is een bedrijf uit het VK dat Teams-integraties biedt via zijn Call2Teams-platform. Qunifi is wereldwijd actief in de Unified Communications-as-a-Service-markt met klanten in meer dan 100 landen. Meer dan twee miljoen Teams-gebruikers vertrouwen op de dienst met ondersteuning van het bedrijf.

“Qunifi’s Call2Teams platform is zoals Dstny ontwikkeld in de cloud en het is ‘state of the art’ technologie met een native integratie wat een ongeëvenaarde gebruikerservaring oplevert”, zegt Dstny-CEO Daan De Wever.

Deel van de groep

Qunifi wordt onderdeel van Dstny for Service Providers en het team wordt geïntegreerd binnen de bredere Dstny-groep. Dat moet de zakelijke opportuniteiten voor alle betrokken partijen vergroten en ook de evolutie van het product versnellen. De twee organisaties zullen hun roadmaps op elkaar afstemmen.

Dstny ging tot eind februari als Destiny door het leven maar verloor eind februari zijn klinkers. Het bedrijf wil met de rebranding een eengemaakt Europees front presenteren naar de klant. Dat is nodig gezien het veelvoud aan overnames van de groep. Onder de naam Dstny vinden klanten een duidelijke referentie-architectuur waar ook het aanbod van Qunifi op termijn in zal passen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home