DocuSign maakt overeenkomsten sluiten eenvoudiger voor groeiende kmo’s

DocuSign brengt CLM Essentials op de markt. De tool richt zich tot kmo’s en bedrijven in de groeifase.

Een nieuwe tool van DocuSign moet het Contract Lifecycle Management eenvoudiger maken. CLM Essentials is een tool die digitaal contracten ondertekenen toegankelijker en minder complex maakt.

lees ook

Digitaal ondertekenen: wegwijs doorheen de tools en de Europese wetgeving

Voor groeiende bedrijven

“Automatisering van contracten is van cruciaal belang voor groeiende bedrijven die met een beperkt aantal mensen ambitieuze bedrijfsdoelen moeten bereiken”, schrijft het bedrijf in de aankondiging.

De nieuwe tool moet het toelaten contracten snel klaar te maken. ‘Document generation template builder’ dient daar enerzijds voor. Deze functie uit de nieuwe tool laat het toe bestaande contracten te converteren naar dynamische templates. Gebruikers kunnen aanpassingen aan de template maken in de online editor.

Anderzijds biedt de tool toegang tot ‘Contract process builder’, waarin gebruikers reeds ingestelde templates kunnen vinden.

Samenwerking met Salesforce

De tool biedt nog extra functies die handig zijn voor bedrijven die werken met de platformen van Salesforce. “CLM Essentials stelt klanten in staat om contractwerk en het quote-to-cash proces naadloos te versnellen via een diepe integratie met Salesforce.” Slack, het communicatieplatform van Salesforce, krijgt een CLM-app.

De tool is sinds vandaag beschikbaar voor klanten van DocuSign eSignature. De taal kan je instellen op Nederlands.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home