Commvault neemt Appranix over om cyberveerkracht voor bedrijven te verbeteren 

commvault

Commvault heeft de overname van Appranix aangekondigd, een bedrijf gespecialiseerd in cyberveerkracht voor de cloud. Deze stap is bedoeld om organisaties sneller operationeel te krijgen na een uitval of cyberaanval. 

Commvault, een bedrijf dat zich richt op cyberveerkracht en databescherming voor hybride cloudomgevingen, heeft de overname van Appranix aangekondigd. Appranix is bekend om zijn automatiseringstechnologieën die nodig zijn voor het snel heropbouwen van cloudapplicaties na incidenten. De combinatie van de technologieën van beide bedrijven zou volgens hen leiden tot verbeterde herstelmogelijkheden na cyberaanvallen. 

Krachten bundelen

Commvault en Appranix hebben eenzelfde doel voor ogen: bedrijven meer cyberweerbaarheid bezorgen en gegevens herstellen in geval van een cyberaanval. Elks hebben ze hun eigen ingrediënten om tot een gecombineerde oplossing te komen. Ze bundelen hun krachten dan ook samen om die oplossing aan klanten te bieden en hen het vertrouwen te geven dat ze in kritieke, complexe cloudinfrastructuur gegevens kunnen herstellen en opnieuw opbouwen.  

lees ook

Een datalek in je organisatie: wat nu?

“We delen een gemeenschappelijke visie om verder te gaan dan traditionele back-ups en disaster recovery. Onze gecombineerde technologieën zullen uitgebreide, ongeëvenaarde veerkrachtmogelijkheden bieden voor bedrijven over de hele wereld”, zegt Govind Rangasamy, oprichter en CEO van Appranix. De integratie van Appranix’s technologie in het portfolio van Commvault is gepland om tegen de zomer voltooid te zijn.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home