Belgische i3-Technologies neemt schermspecialist Ctouch over

i3-Technologies uit Diest neemt aanraakschermspecialist Ctouch over. Met de acquisitie wil het bedrijf zijn marktpositie versterken.

Het Belgische i3-Technologies koopt Ctouch. Met de overname van het Nederlandse merk van aanraakschermen wil i3-Technologies zijn marktpositie verstevigen. Het bedrijf maakt interactieve technologische oplossingen op maat van onder andere onderwijs, zakelijke en publieke sectoren.

De schermen van Ctouch zijn gebouwd voor dezelfde doelgroepen, inclusies de educatieve sector. Er is dus veel overeenstemming tussen beide ondernemingen. De overname stelt i3-Technologies in staat om tegemoet te komen aan de volgens het bedrijf groeiende vraag naar interactieve schermen in verschillende globale markten.

Ondersteuning van bestaande klanten

i3 Technologies wil de samenwerking bestaande klanten en kanaalpartners van Ctouch verderzetten. Het bedrijf zal de bestaande oplossingen van Ctouch blijven ondersteunen en er ook op verder bouwen. Zo wil i3-Technologies in de toekomst nieuwe functionaliteit integreren Klanten mogen dezelfde service en ondersteuning blijven verwachten die ze gewend zijn.

“Deze overname vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie”, zegt Gert Van Erum, eigenaar van i3 Technologies. “Deze overname benadrukt onze toewijding om een wereldleider in interactieve oplossingen te worden.”

“De overname zal een nieuwe dimensie geven aan onze productontwikkeling, sales, marketing en dienstverlening,” voegt François Barlinckhoff, CCO van Ctouch daaraan toe.

Beide bedrijven communiceren niet over de financiële details van de overeenkomst.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home