Met Apple Business Connect bepalen bedrijven zelf hoe ze zich presenteren in Kaarten

apple business connect
Bron: Apple

Apple lanceert Business Connect, een gratis tool waarmee kleine en grote bedrijven de plaatskaarten van hun locaties in de Kaarten-app naar eigen smaak kunnen inrichten.

Apple Kaarten is voor vele iOS-gebruikers een belangrijke bron van informatie om lokale handelszaken te vinden. Omdat je maar één keer een eerste indruk kan maken, kondigt Apple in een persbericht de lancering van Business Connect. Met deze gratis tool kunnen bedrijven de plaatskaarten van hun zaak zelf aanpassen.

Zo kunnen ze foto’s van hun zaak en logo’s van het bedrijf toevoegen en te allen tijde bijwerken. Via de nieuwe feature Showcase kunnen bedrijven klanten informeren over tijdelijke aanbiedingen of kortingen of rechtstreeks vanuit de plaatskaart acties ondernemen zoals boodschappen bestellen, een tafel reserveren of een kamer boeken.

“Business Connect is ontworpen om Apple gebruikers wereldwijd de meest accurate informatie te bieden over plekken waar ze kunnen eten, shoppen, of naartoe kunnen reizen”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President of Services bij Apple. “Met Apple Business Connect krijgen ondernemers de tools in handen om hun klanten beter te bereiken en kunnen ze bepalen hoe miljarden mensen hun producten en diensten dagelijks te zien krijgen.”

Aanmelden voor Business Connect

De tool is toegankelijk via de selfservice-website van Apple. Met een Apple ID kunnen ondernemers zich gratis aanmelden voor Business Connect, waar ze hun locatie(s) kunnen claimen en de plaatskaart personaliseren. Voor bedrijven met veel locaties gebruikt Business Connect een API waarmee correcte en actuele informatie op grote schaal in Kaarten wordt weergegeven.

apple business connect
Bron: Apple

Apple lanceert Business Connect eerst in de Verenigde Staten. In de komende maanden zal de tool wereldwijd beschikbaar komen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home