Acrobat Sign krijgt nieuwe integraties

Adobe

Adobe integreert Acrobat Sign met meer van zijn eigen diensten. Documenten digitaal ondertekenen moet zo een meer naadloze ervaring worden.

Adobe kondigt de integratie van Adobe Sign met meer van zijn eigen diensten aan. Acrobat Sign is een populaire oplossing om documenten digitaal te ondertekenen. Digitale handtekeningen hebben sinds de pandemie sterk aan belang gewonnen. Met hybride werk en video vergaderingen als onderdeel van het nieuwe normaal neemt ook het animo voor de analoge krabbel af. Acrobat Sign speelt al mooi samen met onder andere Microsoft, Salesforce en Workday, en krijgt nu van Adobe integraties met nieuwe eigen producten.

Drie integraties

In eerste instantie gaat het om een connector voor Workfront Fusion. Met dat platform kunnen klanten projecten beheren en voortaan dus ook documenten en processen ondertekenen. De integratie kan de vorm van bijvoorbeeld een webformulier aannemen, en moet voor minder onderbrekingen in de workflow van individuen zorgen, wat de productiviteit ten goede komt.

lees ook

Digitaal ondertekenen: wegwijs doorheen de tools en de Europese wetgeving

Binnenkort krijgt ook Adobe Commerce toegang tot Acrobat Sign Workflows. Zo wordt het mogelijk om digitale handtekeningen op een gestroomlijnde manier in een transactieproces te verwerken.

Adobe versterkt verder de synergie tussen Acrobat Sign en de Adobe Experience Manager. Hier maakt adobe het mogelijk om dynamische documenten te genereren op basis van templates met geïntegreerde e-signature-functionaliteit.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home