ABBYY lanceert no-code-platform en AI-marktplaats

ABBYY formulier

ABBYY lanceert Vantage 2, een low-code/no-code platform dat cognitieve skills biedt voor RPA-robots, automatiseringssystemen, chatbots en mobiele oplossingen. Ook komt ABBYY met een marketplace waar organisaties herbruikbare AI-skills kunnen ontdekken, proberen en aanschaffen. 

ABBYY Vantage 2 is gericht op de zogenaamde citizen developers: mensen in het werkveld die weinig codeerervaring hebben. Met het platform kunnen zij processen digitaliseren, zonder daarvoor een beroep te moeten doen op de IT-afdeling. Hierdoor kunnen organisaties hun automatisering versnellen, de klantervaring verbeteren, risico’s verlagen en de productiviteit verhogen. 

Met Vantage 2 is de oorspronkelijke versie van Vantage volledig nieuw ontworpen. Het platform is gebouwd op microservices en verpakt in Kubernetes containers. Daarbij heeft het platform een cloud-first infrastructuur en een intuïtieve low-code/no-code interface. Zo kunnen ook mensen zonder codeerervaring gemakkelijk gebruik maken van technologieën zoals AI en machine learning.

Bedrijven als Cognigy, EXL, Kryon, Micro Focus, NICE, Pegasystems, PwC en het Belgische RoboRana integreren Vantage 2 al in hun platformen. 

ABBYY Marketplace

De ABBYY Marketplace biedt een online verzameling van herbruikbare technologische middelen, zoals cognitieve skills voor het classificeren van documenten en data-extractie en kant-en-klare processtromen. 

In de marktplaats vind je meerdere vooraf getrainde skills voor allerlei soorten documenten, waaronder facturen, inkooporders, ontvangstbewijzen, leencontracten, verzekeringsclaims, vrachtbrieven en meer. Partners van ABBYY kunnen nieuwe skills en andere technologische middelen bijdragen aan de markt of gebruiksklare middelen inzetten om automatiseringsprojecten te versnellen. 

Groeiende behoefte naar simpele automatiseringsoplossingen

Uit het IDC-onderzoek ‘Intelligent Document Processing Use Case Survey’ blijkt dat ongeveer de helft van de bedrijfsleiders van mening is dat het digitaliseren en transformeren van documentprocessen vooral een betere zakelijke besluitvorming oplevert. 

Andere voordelen van digitalisering zijn klant- en medewerkerstevredenheid en een verbeterde accountability. Door een tekort aan IT-middelen en ontoereikende skills van werknemers lopen bedrijven echter tegen de nodige uitdagingen aan. Low-code platforms, zoals het nieuwe Vantage 2, bieden een toegankelijke oplossing voor business-analisten. Zij kunnen zo zelf skills opbouwen en aanschaffen, zonder dat er een hele IT-afdeling voor nodig is. 

ABBYY Vantage 2 is vanaf nu beschikbaar voor klanten en partners. Het is rechtstreeks beschikbaar via ABBYY of via een wereldwijd netwerk aan partners, waaronder RPA-leveranciers, strategische system-integrators en consulting bedrijven.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home