AVM FRITZ!Box 7530 en 7590 gecertificeerd door Proximus

FRITZ avm

De AVM FRITZ!Box 7590- en 7530-modems zijn officieel gecertificeerd door Proximus voor VDSL. Hiermee biedt AVM de garantie dat beide modems compatibel zijn met het VDSL-netwerk van Proximus. Andere operatoren op het VDSL-netwerk kunnen beide modems nu aanbieden.

Proximus levert vandaag bij elke installatie een eigen modem/routeroplossing (BBox) gratis. Die kan je gebruiken, maar er bestaan alternatieven die de meegeleverde modem 100 procent kunnen vervangen zonder aan functionaliteit in te boeten. Het enige wat je nodig hebt, is een Proximus-gecertificeerde toestel.

AVM werkt nauw samen met Proximus om hun VDSL-modems compatibel te maken. Dat betekent naast internet ook digitale tv en telefonie. Beide oplossingen van AVM bevatten heel wat extra functies die standaard niet in de BBox van Proximus zit.

Kostprijs

Telecomprovider edpnet levert vanaf vandaag de AVM FRITZ!Box 7530 bij hun internetaansluitingen. Beide modems vervoegen de FRITZ!Box 7490 en 7430, die eerder al Proximus-gecertificeerd waren.

De AVM FRITZ!Box 7530 en 7590 hebben al FRITZ!OS 7 aan boord. De nieuwste update van dit besturingssysteem biedt tal van nieuwe features en zorgt voor eenvoudigere hotspots, uitgebreidere smarthome-instellingen en betere prestaties. Bovendien maakt het mesh-wifi mogelijk waardoor alle wifi-toestellen profiteren van een optimale snelheid.

Wie al een AVM FRITZ!Box 7490 of 7430 gebruikt in combinatie met Proximus, kan vanaf vandaag upgraden naar FRITZ!OS 7 inclusief een heleboel nieuwe functies.

De AVM FRITZ!Box 7530 ondersteunt 300 Mbps VDSL-aansluitingen en 2×2 dualband wifi (866 Mbps + 400 Mbps) en kost 149 euro. Zijn grotere broer, de FRITZ!Box 7590, kost 249 euro en ondersteunt iedere DSL-aansluiting, 4×4 MU-MIMO wifi en diverse smart home-applicaties.

 

Gerelateerd: AVM lanceert FRITZ!OS 7-update voor al zijn netwerkproducten

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home