Orange onthult deze zomer internet-only abonnement

Orange

Via een campagne op social media doet Orange zijn plannen voor 2019 uit de doeken. In een korte video, die onze redactie reeds kon bekijken, maakt Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium, vanuit een boksring drie grote beloftes aan zijn klanten. De grootste belofte? Een internet-only abonnement dat deze zomer wordt onthuld.

Het is geen geheim dat Orange graag een formule met alleen internet wil aanbieden via de kabel, maar tot voor kort lieten de voorwaarden voor het gebruik van de Telenet-kabel dat nog niet toe. Daar kwam vorig jaar met een beslissing van de CRC (de Conferentie van telecommunicatie- en mediaregulatoren) verandering in. Vandaag is het voor Orange wel haalbaar om een internet-only aanbod te lanceren.

Zo’n aanbod wordt nog deze zomer gepresenteerd, aldus CEO Michaël Trabbia. “We zullen het eerste écht ongelimiteerde breedbandaanbod lanceren, zonder tv, zodat jij de content kan kiezen die je wil. Het goede nieuws is dat pre-orders deze zomer al beginnen.”

 

orange unlimited internet-only

 

Meer details zijn nog niet bekend, maar het is alvast duidelijk dat Orange een competitief prijspunt ambieert. “Maak je klaar om de echte kosten van internet-only te ontdekken en waarschijnlijk ook te realiseren dat je veel te veel betaalt voor je huidige aanbod”, zegt Trabbia in de video. Telenet, waar Orange de kabelinfrastructuur van gebruikt, biedt vandaag een onbeperkte internet-only formule (Fiber 200) voor 54 euro.

In september vorig jaar hintte Trabbia nog op de combinatie van een internet-only abonnement met een over-the-top-aanbod van online videocontent, als alternatief voor klassieke televisie. “Onze filosofie is dat je niet hoeft te betalen voor wat je niet nodig hebt. We kijken niet langer televisie zoals we dat vroeger deden. We willen zelf kiezen wat we kijken, wanneer we kijken, waar we kijken. Op elk apparaat dat we kiezen”, herhaalt hij vandaag.

Geen prijsverhoging

Daarnaast belooft Trabbia in de video dat Orange dit jaar opnieuw geen prijsverhogingen zal doorvoeren. Ook garandeert de CEO dat elke klant dit jaar mag rekenen op gegarandeerde indoor mobiele dekking. Hij verwijst daarbij naar de recente uitrol van Voice over Wifi. Orange zal klanten met slechte ontvangst binnenshuis bovendien voorzien van een klein mobiel station dat ze in huis kunnen aansluiten om het signaal te verbeteren.

Gerelateerd: Fluvius en Orange starten pilootproject met ‘fiber-to-the-home’ in vijf gemeenten

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home