Altijd bijleren: SAS biedt kennis en inspiratie om je bedrijf te evolueren

SAS

Technologie staat nooit stil en als bedrijf moet je ervoor zorgen dat je de trein niet mist. Wie erop zit, heeft bovendien geen garantie om te kunnen volgen. Daarom zijn trainingen essentieel en moet af en toe de kennis verbreed worden.

Tijdens de huidige pandemie is het bepaald realistisch om een fysiek evenement te houden waar je met tal van experts kan babbelen en trainingen volgen. Virtueel is het nieuwe echt vandaag de dag, iets waar SAS graag op inpikt met zijn Virtual Friday-serie.

Door middel van korte online sessies van 30 tot 60 minuten met duidelijk afgelijnde thema’s wil SAS graag bedrijven inspireren en tegelijk wendbaarder en veerkrachtiger maken. Populaire namen zoals Peter Hinssen, Pascal Coppens, Rik Vera, Ann Dooms, Tom Van de Weghe en Steven Van Belleghem passeren de revue, naast andere experts van SAS zelf en partners waarmee ze samenwerken.

Verschillende sessies

De algemene focus ligt op analytics en AI, maar om iedereen te kunnen inspireren, kijkt SAS verder dan zijn eigen winkel. Hieronder een greep uit het programma:

  • De Virtual Friday serie start op vrijdag 8 mei met ‘Thriving in the Never Normal’. Vijf gesprekken van 30 minuten, onder leiding van moderator Peter Hinssen, over hoe je als merk relevant en zichtbaar kunt blijven, hoe je fake van echt nieuws kunt onderscheiden en wat we kunnen leren van een land als China in hoe zij snel en flexibel reageren op onzekere situaties. 
  • Op vrijdag 15 mei start de reeks praktische Insight sessies ‘How to become data driven’, die dieper ingaan op de vraag hoe organisaties aan de hand van datagedreven initiatieven betere beslissingen kunnen nemen om te anticiperen op veranderingen. Thema’s die aan bod komen zijn de versnelling van de digitale transformatie, klantinteractie en het in kaart brengen van (financiële) risico’s. 
  • Op vrijdag 19 juni om 15.00 staat de Talk of the Geeks op het programma. Zes enthousiaste data science-experts nemen je in vogelvlucht mee in het thema ‘Time travel’. Interactieve sessies over technische onderwerpen die het data science landschap van vandaag bepalen. Op het programma staan onder meer CT-scans, real-time toekomstvoorspellingen, meertalig machine learning en biomedische beeldsegmentatie. 

Een overzicht van alle sessies kan je hier vinden. Inschrijven is gratis voor elke sessie en kan op dezelfde pagina gebeuren.

Dit is een ingezonden bijdrage van SAS Belux. Wie meer informatie wenst over hun producten, kan hier terecht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home