VIDEO: IRIS helpt iedereen op weg naar digitale transformatie

Je wist het misschien nog niet, maar de IRIS Group NV is een Belgische onderneming die al 31 jaar bestaat. Het was de allereerste spin-off van de universiteit van Louvain-la-Neuve en is gegroeid in het IT-landschap door overnames en uitbreiding van het portfolio.

Wie de IRIS Group herkent, denkt waarschijnlijk aan OCR-software. Daarmee is het bedrijf groot geworden. Dr. Pierre De Muelenaere is de originele oprichter van het bedrijf. Stelselmatig heeft IRIS zijn portfolio aangepast naar de behoefte van de klant en de markt.

Op Infosecurity en Data & Cloud Expo spreken we met Joris Derden, Marketing Manager Professional Solutions bij IRIS Group NV. “De organisatie is ontstaan dankzij onze OCR-software waarvan Dr. Pierre De Muelenaere de stuwende kracht was. Stelselmatig hebben we onze portfolio aangepast en uitgebreid naar de behoefte van de klant en de markt.”

Drie elementen

Vandaag zijn er drie elementen belangrijk voor IRIS Professional Solutions, onderdeel van de IRIS Group NV. Allereerst is er Information Management Solutions met alles wat digitale transformatie en automatisatie betreft. Hybrid Technology Solutions is een tweede luik dat sluit aan op infrastructuur, zowel on-premise, hybrid als in de cloud met de bijhorende Managed Services. Tot slot is er de War for talent. Derden: “We komen op deze beurs in contact met heel wat mensen binnen de sector die onze consultancy services eventueel zouden kunnen versterken.”

We merken tijdens het gesprek dat de nadruk op digitale transformatie ligt. “Veel denken dat digitale transformatie zich beperkt tot het organiseren en structureren van data en informatie”, legt Derden uit. “Binnen een organisatie moet uiteraard ook de IT volgen. Denk daarbij aan een datacenter en alle middelen die je toelaten om efficiënt met data om te gaan.”

“Het is niet enkel optimaliseren, maar ook het in functie stellen van. Datacenter, outsourcing, alle traditionele takken van IT maken onderdeel uit van het digitale transformatietraject. We trachten IRIS Professional Solutions op de kaart te zetten als een trusted advisor. We willen klanten bijstaan in hun digitale transformatietraject van A tot Z. Onze missie is om hen te ontzorgen.”

Wie meer wil weten over digitale transformatie en de bijhorende struikelblokken, raden we aan om onderstaande video te bekijken.

 

Dit is een partnerbijdrage van IRIS Professional Solutions. Via deze link vind je meer informatie over de mogelijkheden van het bedrijf.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home