Multicloud management: Hoe maak je de wildgroei aan technologieën beheersbaar?

ladder in de cloud

[Sponsored Event] Na een decennialange cultuur van datacenters en on-premise installaties evolueren organisaties volop naar de cloud. Lang werd gedacht dat uiteindelijk alle data, applicaties en software in de cloud zouden draaien.

Ondertussen is duidelijk geworden dat een hybride model de beste keuze is om de verschillende en vele componenten van hedendaagse enterprise IT-omgevingen op maat te ondersteunen. Maar dat is niet zo vanzelfsprekend, en al zeker niet om te beheren. Gelukkig biedt multicloud management soelaas.

Gegevens en computerkracht op verschillende fysieke én virtuele locaties beheren vraagt een structurele en efficiënte aanpak. Zonder raak je verloren in on-premise installaties, datacentra, je eigen private cloud of de public cloud bij verschillende cloudaanbieders zoals Microsoft Azure, AWS of Google Cloud. Via multicloud management heb je zelf in de hand waar en wanneer je computerkracht aanspreekt.

Met meer flexibiliteit komt meer complexiteit

De flexibele architectuur van een hybride cloudmodel brengt heel wat voordelen met zich mee, zoals meer snelheid en wendbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan een vlotte schakeling tussen verschillende publieke cloudvendoren. Maar het leidt ook tot een meer complex beheer.

Westpole ontzorgt organisaties via multicloud management, waarmee we je ingewikkelde infrastructuurlandschap beheersbaar maken door Westpole specialisten en technologieën, zoals die van IBM, samen te brengen. Hierin hebben we jarenlange ervaring en een leiderspositie op de markt opgebouwd. We bieden strategisch advies voor een gedegen multicloudstrategie en staan je bij om die strategie uit te rollen, met volledige transparantie en controle.

Zo garandeert multicloud management op businessvlak continuïteit door afhankelijk van de workload steeds voldoende computerkracht ter beschikking te stellen, terwijl het op financieel vlak de kosten binnen de perken houdt. Het overzicht op alle aangesloten on-premise installaties en private en publieke clouds maakt namelijk het totale kostenplaatje duidelijk.

Interactief webinar multicloud management

Wat zijn de sleutelaspecten van succesvol multicloud management en voor welke valkuilen let je best op? Ontdek het op 29 juni om 14.00 uur tijdens een webinar waarin experten van Westpole en IBM dieper ingaan op de evolutie naar hybride multicloudmodellen en hoe die te beheren. Registreer je nu: www.westpoletalks.be.


Dit is een aangeleverde bijdrage van Westpole. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home