Hoe je met een microapps-architectuur je applicatie-ontwikkeling versnelt

Micro-apps zijn een nieuwe architectuuroptie voor bedrijven met mobiele apps die een gebruikersgerichte, geconsolideerde weergave van een app-portfolio willen bieden, waardoor gebruikers alleen de apps en functionaliteit krijgen die ze nodig hebben ( en dus niet de andere 90% van de app-functionaliteit die ze niet gebruiken.)

Micro-apps verminderen de tijd die nodig is voor het bouwen en leveren van mobiele functionaliteit – een micro-app kan binnen 2-3 uur worden gebouwd en aan gebruikers worden aangeboden. Bovendien kunnen micro-toepassingen eenvoudig worden geïntegreerd met uw bedrijfssystemen: gegevens, verificatie, Enterprise SaaS, enzovoort. Zo kunt u met behulp van micro-apps meer functionaliteit beschikbaar stellen, terwijl u minder uitgeeft aan ontwikkeling.

Lees in dit eBook over het vereenvoudigen van applicatiegebruik en -implementatie met microapps.

In deze whitepaper zullen we de concepten van microapps introduceren en hoe u deze micro-architectuur kunt gebruiken om app-ontwikkeling te versnellen.

[leadform title=’How to Simplify Application Usage and Deployment with Microapps’ url=’https://itdaily.be/wp-content/uploads/2019/05/Progress_WP_-how-to-simplify-application-usage-and-deployment-with-microappsfinal.pdf’ tags=’Whitepaper-progress-mei-2019′ company=’Progress’]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home