Haal het meeste uit de digitale transformatie met analytics

[Whitepaper] Vroeger gebruikten bedrijven analytics gecombineerd met speciaal getrainde wiskundigen, statistici, etc. Vandaag is dat niet meer het geval. Net zoals data ontploft technologie ook waardoor een breed scala aan gebruikers met analytics aan de slag kan.

De analytics economie is hier! Elk inzicht, ontdekt door machines of mensen, wordt toegevoegd aan een analytisch ecosysteem als een nieuwe datapunt. In deze lerende cyclus ontstaan er inzichten die van cruciaal belang kunnen zijn voor jouw bedrijf.

In deze whitepaper onderzoekt SAS wat de impact van data vandaag is binnen bedrijven en onze samenleving. Wat zijn de uitdagingen om al die waardevolle data te maximaliseren? SAS onderzoekt hoe collaborative analytics jouw organisatie kan doen groeien. Vul hieronder je gegevens in om de uitgebreide whitepaper van 13 pagina’s te downloaden.

 

 

[leadform title=”Haal het meeste uit de digitale transformatie met analytics” url=” https://itdaily.be/wp-content/uploads/2018/05/Welcome-to-the-Analytics-Economy.pdf” tags=”Whitepaper-SAS-welcome-to-the-analytics-economy” company=”SAS”]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home