Elimineer complexiteit uit analytics dankzij AI

analytics

Analytics is een essentieel onderdeel in de meeste operationele modellen van bedrijven. Ongeacht in welke industrie je actief bent: data is essentieel om een competitief voordeel te halen. Die belofte geven alle fabrikanten, maar wie kan je vertrouwen?

Wat heb je nodig om data om te zetten naar effectieve waarde? En wat hebben CIO’s nodig om kost-efficiënt en succesvol bedrijven te begeleiden door veranderende technologieën? Om daarmee te experimenteren, is de IT-afdeling essentieel. Zij moeten veilige toegang voorzien van veel hoge kwaliteitsdata, een omgeving voor experimenten en ontdekkingen en tot slot een methode om snel nieuwe modellen uit te rollen.

Een goed presterend analytics platform werkt nog beter wanneer je geavanceerde analytics en AI aan de cocktail toevoegt. Alle succesvolle AI-systemen rusten op een basis van enorm veel data, analytics technieken en de capaciteit om modellen op schaal te beheren. SAS Platform kan deze complexiteit gemakkelijk verwerken over alle aspecten van de levenscyclus van analytics. Hoe complexer, hoe meer focus nodig is in kortere tijdsbestekken. Daar zegeviert SAS Platform.

[leadform title=’The secret to IT success? Enabling choice and control’ url=’https://itdaily.be/wp-content/uploads/2019/05/secret-to-it-success-110280.pdf’ tags=’Whitepaper-SAS-it-success-mei-2019′ company=’SAS’]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home