Wat is deep learning en hoe bouw je deep learning modellen?

deep learning

[Whitepaper] Wat is deep learning en wat heb je eraan? In deze whitepaper legt SAS de diverse applicaties uit en hoe zij kunnen helpen met de creatie van lerende modellen. Over 15 pagina’s leren data scientists hoe ze een deep learning model kunnen bouwen.

Deep learning is een vorm van machine learning dat een computer traint om mensachtige taken uit te voeren zoals het herkennen van spraak, identificatie van beelden of het maken van voorspellingen. In plaats van enkel data te organiseren door vooraf bepaalde parameters, krijgt deep learning maar een kleine basis mee.

Die basis wordt steeds breder wanneer de computer patronen begint te herkennen. Deep learning wordt strategisch gebruikt in heel wat industrieën zoals banken, overheid, health & science, manufacturing & energie en communicatie & retail. Download hieronder de uitgebreide 15 pagina tellende whitepaper van SAS.

 

 

[leadform title=”Wat is deep learning en hoe bouw je deep learning modellen?” url=”https://itdaily.be/wp-content/uploads/2018/05/How-to-do-Deep-Learning-with-SAS.pdf” tags=”Whitepaper-SAS-deep-learning” company=”SAS”]

 

Vergeet ook zeker niet de whitepaper te lezen van SAS over artificiële intelligentie en waar we vandaag staan. Klik hier voor meer info.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home