Beheer met Logitech Sync vergaderruimtes veilig met focus op privacy

Logitech Sync

Logitech Sync heeft als basis een veilige, cloudgebaseerde architectuur om betrouwbaar en veilig hardware in vergaderruimtes te beheren, met focus op privacy.

Het aantal videovergaderingen wereldwijd groeit enorm snel en zou tegen 2027 goed zijn voor een marktwaarde van 11 miljard dollar, meer dan dubbel zoveel als in 2019. Zo groeit Microsoft Teams als kool en rondde het eind april nog de kaap van 145 miljoen dagelijks actieve gebruikers, dubbel zoveel dan een jaar eerder. Zoom heeft dagelijks 300 miljoen vergaderdeelnemers en Cisco heeft in totaal 300 miljoen WebEx-gebruikers.

De tsunamie aan videovergaderhardware die overal wordt geïnstalleerd vraagt om een grondig beheerplatform om het overzicht te bewaren. Logitech Sync biedt een intuïtief online dashboard waar je hardware op schaal kan uitrollen en beheren met een belangrijke focus op security en privacy.

Security en privacy

IT-teams zijn vaak bezorgd om security en privacy wanneer ze data en software-updates moeten behandelen over een vloot aan hardware. In onderstaande whitepaper verzamelt Logitech alle details rond datacollectie dat beheerplatform Sync allemaal verzamelt omtrent privacy. Je leert ook alle regels rond data-retentie en het verwijderen van data alsook het hostingplatform van Logitech Sync in de cloud bij AWS.

Tot slot is het niet onbelangrijk om te weten dat Logitech Sync ontworpen werd met een 24/7-service in het achterhoofd dankzij een software-architectuur die fouttolerant is. Bij een noodgeval kan Logitech Sync alle data herstellen op elk punt in elke regio zonder onderbreking tot 35 dagen in het verleden.

Alle technische details rond security en privacy van Logitech Sync kan je geheel vrijblijvend lezen in onderstaande uitgebreide whitepaper.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home