Haal het meeste uit je investering in data-analyse in de cloudomgeving  

data-analyse cloud

In de afgelopen jaren zijn cloud-native platformen een centrale rol gaan innemen als het gaat over data-analyse. Beter vroeg dan later wordt dat verhaal uitgebreid met cloud-native computing.

Cloud-native bouwen, zorgt voor meer flexibiliteit en biedt een betere omgeving om snel in te spelen op de voortdurend veranderde behoeften van de klant. Een lage kostprijs daarbovenop maakt het voor menig bedrijf interessant om cloud-native te ontdekken.

Data-analyseapplicaties overzetten naar deze omgeving, is een goed idee om niet tegen problemen aan te lopen. Traditionele tools zijn namelijk niet in alle opzichten geschikt voor moderne applicaties die gehost worden in softwarecontainers.

Centraal component van IT-modernisering  

Volgens SAS hebben meer en meer bedrijven die boodschap begrepen. Cloud-native computing vormt dan ook een centraal component van IT-modernisering. Het is nieuw en beter, maar het aantal aanhangers moet nog groeien. Hoe data-analysemiddelen van een bedrijf succesvol worden overgezet naar de opkomende cloud-native wereld, vat SAS voor je samen.

In de whitepaper ‘Bring Your Analytics Investments into the Cloud-Native World: Key Best Practices’ van SAS vind je drie tips om de overstap tot een succes te brengen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home