Wat VMware Cloud Foundation en Tanzu betekenen voor moderne toepassingen

vmware

De opkomst van moderne toepassingen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Nieuwe applicaties moeten immers netjes samenspelen met legacy in de IT-omgeving. Een hybride platform zoals VMware Cloud Foundation met Tanzu biedt soelaas.

Containers en micro-services zijn de norm voor moderne toepassingen. Die moderne componenten moeten in de meeste gevallen samenwerken met legacy in een hybride IT-omgeving. Denk aan bestaande toepassingen die niet in containers zitten, of databases. Daar komt nog bij dat IT-teams de voordelen van de cloud en on-premises willen combineren, met een complexe infrastructuur tot gevolg.

VMware Cloud Foundation

VMware Cloud Foundation met Tanzu wil als hybride cloudplatform zowel enterprise-applicaties als moderne toepassingen omarmen. Het platform is gebaseerd op vertrouwde VMware-software met vSphere, vSAN, NSX en vRealize. Daarmee krijg je toegang tot een volledige set van software-defined-diensten voor compute, opslag, netwerkbeveliging, cloudbeheer en kubernetes-management.

Ontdek in onderstaande whitepaper van VMware in samenwerking met Tech Data en Arrow hoe VMware Cloud Foundation je helpt met gericht management, QoS, beveiliging en controle voor containers en VM’s op enterprise-niveau, infrastructuurlifecycle-management en meer.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home