Wat heb je nodig voor je hybride cloudstrategie?

cloud hybrid multi

De overstap naar de hybride cloud is een krachtige IT-moderniseringsstrategie voor het behalen van de doelstellingen van je organisatie. De zet heeft voordelen op de korte en de lange termijn.

Een hybride cloudstrategie werpt zijn vruchten af. De voordelen laten zich meteen voelen op de korte termijn maar ook op lange termijn mag je verbeteringen voor je organisatie verwachten. De modernisering van toepassingen en bijkomende robuustheid van het bedrijf zijn een direct resultaat van een hybride cloudstrategie. Op termijn geeft de hybride cloud je dan weer de tools om de IT-strategie op schema te houden.

Kiezen met een plan

Het hybride cloudplatform dat het best bij je organisatie past, kies je niet zomaar. Begin met een interne beoordeling, identificeer je behoeften en breng je doelen in kaart. Als je weet wat je huidige en toekomstige use cases zijn, kan je de troeven van verschillende private en publieke cloudoplossingen het best evalueren.

Hieronder vind je een Executive Buyers Guide van VMware, Arrow en Tech Data. Daarin vind je een aanpak opgedeeld in vijf stappen, voorzien van checklists. Aan de hand van de gids kan je voor je bedrijf het juiste traject richting een hybride omgeving uitstippelen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home