Neem afscheid van je eigen datacenter met Vmware Cloud on AWS

Oudere infrastructuur, aflopende licenties, operationele complexiteit: er zijn redenen genoeg om een traditioneel datacenter in te ruilen voor de cloud.

VMware Cloud on AWS is een dienst die je toelaat om een vergelijkbare vSphere-gebaseerde omgeving te draaien op Amazon EC2 bare metal. Het zorgt ervoor dat je niet langer geconfronteerd wordt met ouder wordende hardware binnen je on-premises datacenter. Dure upgrades zijn niet meer nodig, omdat de cloud dat automatisch voor je doet.

Dankzij de koppeling met AWS kan je extra diensten en services van de cloudgigant gebruiken om nog meer voordeel uit de infrastructuur te halen. Volgens VMware kan de wissel naar AWS naadloos zonder onderbreking gebeuren dankzij een unieke service die beide partijen samen hebben ontwikkeld.

175+ AWS-diensten

Eenmaal op AWS kan je beroep doen op heel wat voordelen. Zo kan je snel bestaande operaties vereenvoudigen en kosten beperken. De 175+ AWS-diensten kan je direct integreren met opties zoals disaster recovery of de modernisatie van je applicaties.

Voor de IT-professional hangen er ook heel wat voordelen aan vast. Zo krijg je toegang tot HCX, DRaaS/Site Recovery en L2VPN direct ingebouwd in een Software Defined Data Center (SDDC). Wie twijfelt, kan eenvoudig de on-premises omgeving repliceren in de cloud en alles testen om naadloos de overstap te maken.

Benieuwd naar alle voordelen van VMware Cloud on AWS? Vul dan hieronder je gegevens in en download de whitepaper.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home