ViewSonic: de kracht van ervaring en innovatie

Dertig jaar al staat ViewSonic aan de zijde van leerkrachten. Het gamma van de EdTech-specialist biedt een volledige waaier van immersieve producten en oplossingen voor elke schoolomgeving. Van kwalitatieve en interactieve toestellen tot een interactieve education software suite.

‘Take learning further and beyond’ is de slogan waarmee ViewSonic het gamma aankondigt. Het gaat om leren en samenwerken, op welke manier en met welk middel dan ook. De technologie evolueert razendsnel en zowel docenten als studenten moeten in staat zijn om op die trein van vooruitgang en vernieuwing te springen. Kwalitatieve, innovatieve en adaptieve toestellen zijn dan ook een must in elke leerruimte die ernaar streeft om leervooruitgang te bereiken.

ViewBoard, monitors en Pen Displays

ViewSonic biedt docenten en leerlingen de toestellen om in elke leeromgeving aan de slag te gaan. Het paradepaardje is al jaren het interactieve ViewBoard, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. ViewSonic gaat in de handheld schermen nog een extra stapje verder. Twee ultraperformante Pen Displays (13,”3 en 7,5”) geven de gebruikers alle mogelijkheden om op een interactieve manier aan de slag te gaan. ViewBoard Notepad geeft de gebruiker, leerkracht of leerling het comfort van het analoog schrijven op papier. En toch registreert het systeem elke letter of aantekening op een aangesloten scherm.

Projectoren, grote schermen en software

Om de klaservaring helemaal af te maken, voorziet ViewSonic drie types van projectoren en twee ultra grote schermen. De projectoren (3.500/4.500 en 5.000 lumen) blinken uit in duurzaamheid en flexibiliteit. Zo is de compacte LS831WU ontworpen voor kleine ruimtes. De twee ultragrote (135”) LED-schermen zijn perfect zichtbaar in elke omstandigheid. Ook hier spreekt de lange levensduur (tot 100.000 werkuur) voor zich.

Wat zijn al die toestellen zonder de gepaste motor onder de kap? Niets, en dus heeft ViewSonic gezorgd voor een minstens even performante software. De myViewBoard suite is ontwikkeld met de leerkracht als centrale gebruiker. Via het eenvoudige platform kan de leerkracht elke les of opdracht zonder problemen voorbereiden, fysiek, online of hybride. MyViewBoard heeft toepassingen om de communicatie met de studenten optimaal te laten verlopen, met het uitmuntende Whiteboard op kop.

Hieronder kan je de onderwijscatalogus van ViewSonic downloaden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home