Poly lanceert twee camerabars voor grote en kleine ruimtes

HP breidt zijn gamma aan Poly camerabars uit met oplossingen voor kleine en grote ruimtes. De X-versie is een all-in-one-oplossing, de V-variant is een USB-oplossing voor BYOD.

Begin dit jaar lanceerde HP de Studio X52 en Studio V52 camerabars voor vergaderruimtes groot en klein. Tijdens zijn Imagine-conferentie onthult HP twee nieuwe camerabars die de line-up vervolledigen.

De Poly Studio X32 en Studio V32 focust op kleine vergaderruimtes. De high-end Poly Studio X72 en Studio V72 zijn dan weer meer geschikt voor grote ruimtes. Belangrijk om te onthouden: de V-serie connecteer je via USB en focust meer op BYOD. De X-serie is een all-in-one-oplossing en draait onder andere Microsoft Teams, Zoom of Google Meet zelf (via een Room-licentie). Qua hardware zijn ze verder identiek.

De Poly Studio X72 is vanaf nu beschikbaar en kost 6.999 dollar in de VS. De Studio V72 is later dit jaar beschikbaar en kost 4.999 dollar. Europrijzen en lokale beschikbaarheden zijn nog niet bekend.

De Poly Studio X32 en Studio V32 worden begin 2025 verwacht. Een adviesprijs wordt dichter tegen de lancering bekend gemaakt.

Poly VideoOS 4.4

Poly heeft de nieuwste VideoOS 4.4-software gelanceerd, waarmee nieuwe AI-mogelijkheden worden toegevoegd aan reeds geïnstalleerde apparaten in vergaderruimtes. IT-beheerders kunnen met Poly DirectorAI Perimeter nu in real-time slimme cameragrenzen instellen. Daarnaast verbetert de NoiseBlockAI v2 het filteren van storende geluiden, zoals de echo van glazen wanden.

Met de Poly Labs-programma krijgen klanten vroegtijdige toegang tot experimentele functies, waaronder VoiceScoreAI, dat de audiokwaliteit in vergaderruimtes analyseert en optimalisatievoorstellen doet.

Poly Studio X72

Nieuwe cloudmogelijkheden voor IT-beheer

HP breidt de Poly Lens-cloudmanagementplatform uit met meer beveiligde en op maat gemaakte opties. Poly Lens Premium biedt bijvoorbeeld Remote Room Control, waarmee IT-beheerders op afstand problemen kunnen oplossen. Daarnaast introduceert HP Poly CloudConnect, waarmee Zoom Rooms-deelnemers ook eenvoudig Microsoft Teams-vergaderingen kunnen bijwonen.

Voor omgevingen die meer controle en veiligheid vereisen, is Poly PrivateConnect Meeting Control beschikbaar, waarmee gebruikers meer flexibiliteit hebben in beveiligde videoconferenties via PrivateConnect-cloudinfrastructuur.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home