MSI lanceert moederbord op maat van stille edge-toepassingen

msi

MSI introduceert een nieuw MS-CF13 Mini-ITX moederbord, gericht op industriële edge-toepassingen die energie-efficiëntie en betrouwbaarheid vereisen.

MSI lanceert een nieuw moederbord op maat van industriële edge-toepassingen: de MS-CF13 Mini-ITX. Het moederbord ondersteunt lichte Intel Alder Lake-N-processors en combineert een ventilatorloos ontwerp met een laag profiel en laag energieverbruik.

Efficiëntie

Het MS-CF13 moederbord bevat een DDR5 SODIMM-slot met ondersteuning tot 16 GB geheugen en biedt connectiviteit via twee 2,5 GbE LAN-poorten. Drie onafhankelijke beeldschermuitgangen (DP, HDMI/DP en LVDS/eDP) maken het mogelijk om meerdere schermen aan te sturen. Daarnaast beschikt het over een M.2 E Key en M.2 B Key (met SIM-houder) voor uitbreidingsmogelijkheden en een SATA 3.0-poort voor opslag. Een TPM 2.0-module is uiteraard aanwezig, zodat het bordje compatibel is met Windows 11.

De 12V DC-ingang maakt het moederbord geschikt voor omgevingen waar constante stroomtoevoer cruciaal is. Het moederbord is ontworpen voor koeling zonder ventilator. Dat impliceert dat het betrouwbaarder is, en minder onderhoud vereist: handig voor toepassingen die 24/7 moeten draaien.

lees ook

MSI lanceert kleine Cubi NUC-minicomputers

Dankzij het energiezuinige ontwerp en de connectiviteitsopties, is de MS-CF13 Mini-ITX relevant voor verschillende sectoren:

  • Digitale Signalisatie: Het moederbord kan gelijktijdig meerdere hoge resolutie schermen aansturen zonder geluidsoverlast te veroorzaken, terwijl het energieverbruik laag blijft.
  • Medische Apparatuur: Door het compacte ontwerp en de betrouwbare prestaties is de MS-CF13 geschikt voor medische toepassingen waarbij ruimte beperkt is en mechanische storingen vermeden moeten worden.
  • Edge Computing: De Alder Lake-N-chip maakt dit moederbord volgens MSI geschikt voor edge-toepassingen die real-time dataverwerking vereisen.
  • Beveiligingssystemen: Voor bewaking en videotoezicht biedt het moederbord stabiele netwerkverbindingen en ondersteuning voor meerdere displays.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home