Apple iPad Pro M4 crasht bij update naar iPadOS 18

Wie een iPad Pro M4 heeft, zal iets langer moeten wachten op iPadOS 18. Apple pauzeert de uitrol van deze update nadat sommige gebruikers meldden dat hun apparaat vastliep tijdens de update.

Na de langverwachte uitrol van Apple van zijn nieuwe grote software-update, blijken er nu problemen te zijn met de iPadOS 18-update. Gebruikers met een iPad Pro M4 ondervinden problemen bij het updaten naar iPadOS-18, die ervoor zorgt dat hun apparaat vastloopt. Apple pauzeerde bijgevolg de update en zoekt momenteel naar een oplossing.

iPad Pro M4 loopt vast

Apple-gebruikers kunnen momenteel de iPadOS 18-update niet installeren voor de M4 iPad Pro. Apple stopte de uitrol tijdelijk nadat er heel wat klachten binnenstroomden van apparaten die crashten tijdens de update.

lees ook

Apple stelt iOS 18, macOS 15 en iPadOS 18 beschikbaar vanaf 16 september

Toch zijn er ook gebruikers die geen problemen lijken te ondervinden. Op Reddit stromen er verschillende verhalen binnen van zowel succesvolle als mislukte pogingen om de update te installeren. Een constante factor bij de apparaten waar het wel gelukt is, is dat ze de iPadOS 17.7-update hebben overgeslagen en meteen iPadOS18 hebben gedownload. Apple onderzoekt momenteel wat het probleem is.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home