D-Link introduceert nieuwe 10G Layer 3 stackable switches

D-Link lanceert de DXS-3410-serie, een nieuwe reeks stackable switches met geavanceerde Layer 2- en Layer 3-functionaliteiten, gericht op middelgrote tot grote bedrijfsnetwerken.

De DXS-3410-serie biedt multi-gigabit connectiviteit met 10G Ethernet en SFP+-verbindingen, evenals 25G glasvezel uplink-poorten. Gebruikers kunnen tot negen switches fysiek stapelen, wat de schaalbaarheid en flexibiliteit van netwerken vergroot. De switches ondersteunen bovendien traffic shaping, waardoor bandbreedte efficiënt wordt toegewezen aan kritieke diensten. Ook biedt de serie ondersteuning voor L2 multicast en zero-touch provisioning voor eenvoudig beheer.

Beveiliging en betrouwbaarheid

De DXS-3410-serie is uitgerust met D-Link’s Safeguard Engine en uitgebreide Access Control Lists (ACL’s) voor een verhoogde netwerkbeveiliging. Ze beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en zorgen voor een stabiele netwerkomgeving, zelfs in omgevingen met hoge beveiligingseisen. Dankzij de G.8032 ERPS-functionaliteit kan het netwerk zich snel herstellen in het geval van storingen, wat de betrouwbaarheid verder versterkt.

De DXS-3410-32XY en DXS-3410-32SY zijn nu beschikbaar voor respectievelijk 4.046 euro en 2.559 euro.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.