Brother lanceert budgetvriendelijke grootformaat kleurenprinter

Brother MFC-J6959DW

De Brother MFC-J6959DW is een professionele A3 grootformaat inkjetprinter die papierrollen tot 2,7 meter kan verwerken.

Reclamesignalisaties, posters of banners afdrukken kan je zelf door middel van een dure grootformaatprinter, of via een drukkerij. Brother wil de prijs van zo’n oplossing betaalbaarder maken. Het werkt met een beperkter A3-formaten met een maximale lengte van 2,7 meter en stopt dat in het formaat van een standaard printer om op je bureau te zetten.

Via papierrollen kan je banners afdrukken. De Brother MFC-J6959DW ondersteunt ook printen zonder marges en automatisch op exacte lengte snijden, waardoor gebruikers een ‘afgewerkt’ product krijgen.

Volgens Peter Hanne van Brother Belgium is zo’n compacte grootformaatprinter een belangrijke doorbraak voor de kmo-sector. “De kmo kan printen, scannen, kopiëren en zelfs faxen – allemaal met één apparaat. Meerdere en vaak duurdere apparaten worden aldus overbodig. Het nieuwste model in ons grootformaat printassortiment opent eindeloze afdrukmogelijkheden.”

lees ook

Brother EcoPro review: inktabonnement voor laser of inkjet

Wanneer er niet op grootformaat rolpapier wordt afgedrukt, kan de gebruiker het papier in de lade vervangen door maximaal 500 vellen A4-papier en verder afdrukken in de gewenste formaten. De printer ondersteunt dubbelzijdig printen tot een A3-formaat. Inktpatronen met hoge capaciteit ondersteunen tot 6.000 pagina’s zwart en 5.000 pagina’s kleur.

De Brother MFC-J6959DW is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 722,29 euro exclusief btw. De printer wordt ook opgenomen in het Brother Managed Print Services-aanbod.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home