Acer lanceert de lichtgewicht TravelMate P6 14 AI-laptop

De Acer TravelMate P6 14 AI-laptop bevat de nieuwe Intel Core Ultra-processors (serie 2) en biedt krachtige prestaties en nieuwe AI-ervaringen voor meer productiviteit, creativiteit en veiligheid, in een ultradun design.

Acer introduceert de nieuwe TravelMate P6 14 AI, een van de eerste Copilot+ pc’s van minder dan één kilogram. Deze laptop biedt krachtige prestaties, mobiliteit en AI-mogelijkheden voor bedrijven. De nieuwe pc met Windows 11 Pro draait op Intel Core Ultra-processors (serie 2) met een ingebouwde NPU die maximaal 120 TOPS aan AI-performance levert in een compacte behuizing. Dankzij de lange accuduur is dit een handig model voor professionals die veel onderweg zijn. De TravelMate P6 14 AI ontvangt gratis updates voor de Copilot+ pc-experience later dit jaar.

TravelMate P6 14 AI

De nieuwe TravelMate heeft een 14-inch WQXGA+ IPS-beeldscherm met een resolutie van 2880 x 1800 en een beeldverhouding van 16:10, of een WUXGA-beeldscherm (1920 x 1200) met 400 nits helderheid en ondersteuning voor 100 procent van het sRGB-kleurengamma. Beide schermen garanderen een uitstekende beeldkwaliteit. Het schermoppervlak is extra groot dankzij de dunne randen en scherm-behuizingsverhouding van 82 procent.

lees ook

Acer lanceert nieuwe zakelijke laptops, desktops en Chromebooks

De nieuwe Intel Core Ultra-processors leveren maximaal 48 TOPS NPU aan AI-performance. De tot wel 32 GB aan LPDDR5X-geheugen en accu van 65 Wh zorgen daarnaast voor naadloze multitasking en een hogere productiviteit. De Intel ArcTM grafische kaart maakt creatieve mogelijkheden met AI mogelijk. Met de snelle PCIe Gen4-SSD biedt de TravelMate P6 14 AI (Intel EvoTM-editie) ruim voldoende opslagruimte en snel datatransport voor zware workloads. Het toetsenbord, met een toetsaanslagafstand van 1,55 mm, is stil en comfortabel en is voorzien van een handige knop voor het dempen van de microfoon.

AI-tools

“De ontwikkelingen rondom AI gaan enorm snel. Bedrijven integreren AI in hun IT-infrastructuren voor het snel oplossen van problemen en het stroomlijnen van workflows en communicatie”, vertelt James Lin, General Manager Notebooks bij Acer.

lees ook

Wat is een AI-pc (niet) en moet je er überhaupt van wakker liggen?

De Acer TravelMate P6 14 AI is voorzien van de nieuwste Intel Core Ultra-processors voor krachtige AI-prestaties. De laptop beschikt over een ingebouwde AI-assistent, Acer Assist, die gebruikmaakt van large language models en lokale bestanden om technische vragen te beantwoorden, documenten en datasets samen te vatten en te troubleshooten met behulp van eenvoudige prompts – zonder dat gegevens het apparaat verlaten.

“Deze gebruiksvriendelijke en eenvoudig mee te nemen laptop biedt een combinatie van moderne AI- tools en -software, krachtige efficiëntie en ingebouwde beveiliging”, aldus Lin.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home