Zoom laat tot 1 miljoen deelnemers toe in webinars

zoom experience center

Zoom breidt de capaciteiten van videowebinars fors uit. Tot één miljoen deelnemers kunnen nu tegelijk in een videocall zitten.

Zoom Video Communications heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee webinars tot 1 miljoen deelnemers kunnen ondersteunen. Deze nieuwe optie is beschikbaar naast de bestaande maandelijkse en jaarlijkse abonnementen.

lees ook

Zoom lanceert Zoom Docs: samenwerken, schrijven en plannen met AI

Organisaties krijgen de mogelijkheid om grootschalige virtuele evenementen te organiseren in de vorm van éénmalige webinars. De organisator bepaalt zelf hoeveel deelnemers hij/zij wil toelaten, gaande van tienduizend tot één miljoen.

Flexibele en schaalbare webinaroplossingen

Zoom breidt met deze lancering de flexibiliteit en schaalbaarheid van zijn webinaroplossingen aanzienlijk uit. Naast de mogelijkheid om tot een miljoen deelnemers te hosten, biedt Zoom webinars met een duur tot dertig uur en ondersteuning voor maximaal duizend interactieve video panelisten.

Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende prijspakketten, waaronder betaling per evenement of per maand. De nieuwe functie is voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, waar het al actief wordt gebruikt voor de organisatie van verkiezingsevenementen.

Toepassingen in verschillende sectoren

De nieuwe webinarcapaciteit van Zoom richt zich op diverse sectoren, waaronder grote ondernemingen, de entertainmentindustrie en de publieke sector. Bedrijven kunnen nu wereldwijd alle werknemers tegelijkertijd toespreken tijdens grote vergaderingen, terwijl de entertainmentsector en overheidsinstanties deze schaalbare oplossing kunnen gebruiken om effectief met een groot publiek te communiceren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home