Zoom breidt enterprise-aanbod uit: focus op efficiëntie, veiligheid en compliance

zoom experience center

Zoom lanceert nieuwe producten binnen zijn Enterprise-aanbod. Hiermee wil het platform oplossingen bieden die een hogere efficiëntie, veiligheid en compliance bieden.

Zoom heeft een hele reeks nieuwe producten en functies aangekondigd voor zijn enterprise-aanbod. Deze functies omvatten Zoom Compliance manager Plus, Zoom Meeting Survivability, Zoom Mesh en Customer Managed Key Hybrid. Deze toevoegingen zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het verbeteren van compliance, veiligheid, betrouwbaarheid en bandbreedtebeheer.

Nieuwe functies

Zoom introduceert verschillende nieuwe tools, waaronder Zoom Compliance Manager Plus, die bedrijven helpt met risico-detectie en gegevensbescherming. Ook wordt Zoom Meeting Survivability toegevoegd, wat zorgt voor netwerkredundantie, zodat vergaderingen blijven doorgaan bij internetuitval. Daarnaast brengt Zoom Mesh voor Meetings een oplossing om het bandbreedtegebruik te optimaliseren. Tot slot biedt de Customer Managed Key (CMK) Hybrid meer controle over dataversleuteling op locatie.

lees ook

Zoom laat tot 1 miljoen deelnemers toe in webinars

Compliance

De nieuwe producten zijn een aanvulling op het bestaande Zoom-portfolio, dat bedrijven in gereguleerde sectoren zoals financiën en gezondheidszorg ondersteunt. Zoom biedt nu oplossingen voor communicatie- en privacy-compliance, beveiliging en netwerkoptimalisatie. Veel van deze functies zijn beschikbaar met een Zoom Workplace Enterprise-licentie, terwijl andere tegen betaling kunnen worden toegevoegd.

Met deze uitbreidingen wil Zoom voldoen aan de toenemende behoeften van grote ondernemingen en bedrijven in gereguleerde sectoren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home