Deel de GPU in je workstation met andere toestellen via Z by HP Boost

Heeft je organisatie een tekort aan pc’s met een krachtige GPU? Wil je de rekenkracht van workstations efficiënter inzetten? HP biedt je een oplossing in de vorm van Z by HP Boost.

HP lanceert met Z by HP Boost een nieuwe oplossing om GPU-tekorten aan te pakken, gericht op datawetenschappers en AI-ontwikkelaars. Deze tool maximaliseert GPU-gebruik door middel van veilige, schaalbare en on-demand prestaties. Dit verhoogt de productiviteit en versnelt de ontwikkeling van AI-projecten.

Z by HP Boost stelt bedrijven in staat om hun GPU-resources efficiënter te gebruiken. Hierdoor wordt de afhankelijkheid van dure cloudoplossingen verminderd en kan er meer uit de bestaande hardware worden gehaald. De on-demand prestaties bieden gebruikers flexibele toegang tot GPU-kracht om complexe berekeningen uit te voeren en grote datasets te beheren.

Daarnaast maakt de Z by HP Gen AI Lab deel uit van HP’s bredere AI-creatieplatform. Deze oplossing biedt hulpmiddelen voor het ontwikkelen van grootschalige AI-modellen, met een focus op het detecteren en corrigeren van bias in taalmodellen. Hierdoor wordt het proces gestroomlijnd en kunnen bedrijven sneller en efficiënter werken met AI. HP wil hiermee inspelen op de groeiende vraag naar AI-oplossingen en de beperkte beschikbaarheid van GPU-resources in bedrijven.

Z by HP Boost is vanaf begin 2025 beschikbaar in de VS en het VK. Wanneer de oplossing naar Europa komt, is nog niet duidelijk. Prijzen worden dichter tegen de lancering bekend gemaakt.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home