Oracle NetSuite introduceert nieuwe AI-functies en productupdates

Oracle NetSuite heeft een reeks nieuwe productupdates en AI-innovaties aangekondigd om organisaties te helpen hun efficiëntie te verhogen en groei te versnellen.

De updates in Oracle NetSuite, die voortbouwen op bestaande AI-mogelijkheden, omvatten nieuwe AI-functies, een nieuwe inkoopoplossing, verbeterde partnerintegraties, updates in projectmanagement, verbeteringen in de gebruikerservaring, nieuwe trainingsmiddelen en een geïntegreerd aanbod voor personeelsvoordelen.

Een van de belangrijkste verbeteringen zijn de nieuwe AI-updates die diep in de NetSuite-suite zijn ingebed. Deze functies helpen organisaties efficiënter te werken, risico’s te beperken en sneller hun doelen te bereiken. Onder de nieuwe mogelijkheden vallen onder meer financieel exception management, een digitale assistent binnen NetSuite SuiteAnalytics en tools om de kwaliteit van AI-gegenereerde content te verbeteren. Ook wordt generatieve AI geïntegreerd in NetSuite-extensies, waardoor klanten meer waarde uit hun platform kunnen halen.

Daarnaast introduceert NetSuite de nieuwe oplossing SuiteProcurement, waarmee bedrijven hun indirecte inkoopprocessen kunnen stroomlijnen en kosten kunnen beheersen. Dankzij integraties met leveranciers zoals Amazon Business en Staples Business Advantage kunnen bedrijven toegang krijgen tot voordelige prijzen en profiteren van automatische goedkeuringsprocessen, ordercreatie en facturering. Deze optimalisatie van de inkoopprocessen stelt bedrijven in staat om sneller en efficiënter de benodigde goederen en diensten aan te schaffen ter ondersteuning van hun groei.

Versterkte integraties en projectmanagement

Een andere opvallende update is de NetSuite Connector voor Salesforce, die een real-time gegevensuitwisseling tussen NetSuite en Salesforce mogelijk maakt. Deze integratie maakt het voor gezamenlijke klanten eenvoudiger om data tussen beide platformen te synchroniseren. Dit zorgt voor meer inzicht in order- en klantinformatie, financiële gegevens en voorraadbeheer.

Op het gebied van projectmanagement biedt de vernieuwde SuiteProjects Pro, voorheen bekend als NetSuite OpenAir, verbeterde AI-mogelijkheden en een verbeterde gebruikerservaring. Deze tool helpt bedrijven om de gezondheid van projecten beter te monitoren, projectplanning te versnellen en productiviteit te verhogen. Hiermee kunnen bedrijven hun middelen efficiënter inzetten en de winstgevendheid van projecten verbeteren.

Gebruikerservaring en training

Om de algehele gebruikerservaring verder te verbeteren, introduceert NetSuite het Oracle Redwood Design System in verschillende onderdelen van de suite. Dit moderne ontwerp biedt een gebruiksvriendelijke interface die de productiviteit bevordert. Het systeem wordt al toegepast in NetSuite Enterprise Performance Management en NetSuite Analytics Warehouse en zal geleidelijk worden uitgerold naar andere populaire onderdelen van de suite, zoals dashboards en formulieren.

Daarnaast biedt NetSuite nieuwe trainingstools via de Guided Learning Managed Service. Deze dienst helpt organisaties om op maat gemaakte leermiddelen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke bedrijfsprocessen. Met stapsgewijze begeleiding en analysemogelijkheden kunnen bedrijven ervoor zorgen dat teams optimaal gebruikmaken van de NetSuite-suite.

Door generatieve AI, geautomatiseerde processen en verbeterde integraties te introduceren, biedt NetSuite bedrijven de tools om hun operaties te stroomlijnen, kosten te beheersen en groei te versnellen. Het hoopt zo een veelzijdig platform te blijven voor organisaties die streven naar continue optimalisatie en schaalbaarheid.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home