Nooit meer Excel-tabellen verkeerd afdrukken met HP Print AI

HP lanceert met Print AI een nieuwe reeks AI-oplossingen die het printen eenvoudiger en persoonlijker maken. Met functies zoals Perfect Output en de nieuwe HP Build Workspace mikt het bedrijf op een breed publiek, van thuisgebruikers tot professionals in de bouwsector.

HP heeft Print AI aangekondigd als het eerste intelligente printplatform voor zowel thuisgebruik, op kantoor als voor grootformaat-printen. Het platform introduceert verschillende functies om het printen te vereenvoudigen en te personaliseren.

Een van de belangrijkste functies is Perfect Output, dat zorgt voor consistente en nauwkeurige afdrukken. Deze functie kan ongewenste inhoud, zoals advertenties en overbodige webtekst, automatisch detecteren en verwijderen, waardoor er minder inkt en papier verspild wordt. Daarnaast zorgt Perfect Output ervoor dat content, zoals spreadsheets, goed op pagina’s past, zonder tabellen en grafieken op meerdere pagina’s te splitsen.

Naast Perfect Output maakt HP gebruik van AI om het volledige printproces te optimaliseren. Vanaf de installatie van de printer worden gebruikers begeleid door een intuïtief systeem dat hun voorkeuren onthoudt en op basis van die gegevens gepersonaliseerde ondersteuning biedt.

Meer creativiteit en betere samenwerking

HP Print AI focust ook op professionele markten. De HP Build Workspace is een nieuwe tool die specifiek gericht is op de bouw- en ontwerpsector. Deze tool maakt het mogelijk om samen te werken binnen projectteams en vergemakkelijkt taken zoals site-observaties en het opstellen van veldrapporten. Door de integratie van AI-functies zoals automatische vectorisatie en continue feedback kunnen professionals efficiënter werken en ontwerpen optimaliseren.

Ook HP’s Scan AI Enhanced breidt verder uit. Deze oplossing herkent automatisch het type document en haalt er de belangrijkste gegevens uit. Dit bespaart tijd en vermindert de nood aan handmatige datainvoer. Een groot Italiaans retailbedrijf wist zo 80% op arbeidskosten te besparen.

HP Print AI is per direct beschikbaar via een exclusief bètaprogramma. De wereldwijde uitrol van alle functies wordt verwacht in 2025.

lees ook

Printen in een hybride werkomgeving: veel vereisten, veel keuze 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home