Mozilla verlengt Firefox-ondersteuning vanaf Windows 7 tot 2025

firefox

Mozilla verlengt de ondersteuning voor Firefox op niet-ondersteunde Windows-versies tot 2025.

Firefox wilde Chrome-gebruikers lokken door een langere ondersteuning voor Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 te bieden. Initieel stond dit gepland tot september, maar nu blijkt de ondersteuning voor deze besturingssystemen verlengd te worden tot 2025, opgemerkt door Neowin. Andere browsers, waaronder Google, stopten al in januari 2023 met het updaten van hun browser.

Ondersteuning tot 2025

Mozilla heeft besloten om de ondersteuning voor de Firefox-browser op oudere versies van Windows te verlengen, dat meldt Neowin. In eerste instantie was Mozilla van plan om de ondersteuning in september stop te zetten, maar dat blijkt nu uitgesteld te zijn naar 2025.

lees ook

Firefox wil Chrome-gebruikers lokken met langere Windows 7-ondersteuning

De Firefox-releasekalender laat zien dat de versie van Firefox die Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 ondersteunt, updates zal ontvangen tot 1 april 2025. Mozilla biedt twee ESR-releases: 115 voor niet-ondersteunde besturingssystemen en 128 voor Windows 10 en nieuwer. Mozilla geeft aan dat er voldoende Firefox-gebruikers zijn op Windows 7, wat de uitgebreide ondersteuning rechtvaardigt.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home