Krijgt Microsoft Copilot binnenkort een naamswijziging?

Microsoft Copilot

Spreken we binnenkort over Microsoft 365 Copilot, Microsoft 365 Copilot in Word en Business Chat? Volgens anonieme bronnen voert Microsoft naamswijzigingen door.

Microsoft goochelt naar verluidt met enkele merkwijzigingen voor zakelijke klanten. Volgens anonieme bronnen zou de huidige naam ‘Microsoft Copilot voor Microsoft 365’ omgedoopt worden tot alleen ‘Microsoft 365 Copilot’, aldus Tom Warren van The Verge. Ook de individuele productiviteitsapps van Microsoft ontsnappen er niet aan, alsook de chatbot in Microsoft 365 Copilot die ‘Business Chat’ genoemd zal worden. De naamswijzigingen zullen naar verluidt in september gelanceerd worden, in combinatie met nieuwe functies voor Microsoft 365 Copilot.

Naamswijziging

Microsoft heeft de neiging om zijn productnamen complex samen te stellen, om deze nadien terug te brengen naar een verkorte variant. Dat was in het verleden al zo, maar nu lijkt de tech-gigant hetzelfde te willen doen met Copilot. Tom Warren van The Verge weet via anonieme bronnen dat er enkele naamswijzigingen op tafel liggen.

‘Microsoft Copilot voor Microsoft 365’ zou teruggebracht worden tot ‘Microsoft 365 Copilot’. Daarnaast zouden ook de individuele productiviteitsapps van Microsoft die Copilot gebruiken een naamswijziging ondergaan. Deze zullen ingewikkelder worden: ‘Copilot in Word’ zal veranderen in ‘Microsoft 365 Copilot in Word’, stelt Warren. Voor zakelijke gebruikers die werken met de chatbot in Microsoft 365 Copilot, zullen het binnenkort moeten hebben over ‘Business Chat’.

lees ook

Microsoft 365 voegt 14 nieuwe Copilot-functies toe

De naamswijzigingen zullen naar verluidt in september van dit jaar gelanceerd worden. Microsoft zou bovendien deze lancering combineren met nieuwe functies die later in 2024 naar Microsoft 365 Copilot worden uitgerold. Over welke functies het precies gaat, is nog niet bekend.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home