First Response creëert software op maat binnen 24 uur

First Response combineert No Code met AI-technologie om software te ontwikkelen binnen 24 uur. Deze snelheid is nodig voor bedrijven die vaak te maken krijgen met crisissituaties.

De Belgische startup First Response ontwikkelt digitale oplossingen op maat binnen 24 uur. Deze snelheid wordt bereikt door een combinatie van No Code en AI-technologie. De software werd reeds toegepast in verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld voor Lantis, en focust zich op bedrijven die zich vaak in crisissituaties bevinden waarin ze snel moeten reageren. De snelste module van First Response garandeert een go-live binnen 24 uur.

Crisissituaties

First Response richt zich op bedrijven, innovatieteams en overheden die snel moeten reageren, bijvoorbeeld bij een crisis of in een snel veranderende markt. De startup biedt digitale oplossingen in drie snelheden, met als snelste optie een go-live binnen 24 uur. Volgens co-founder Olivier Coolen is de noodzaak om snel te reageren cruciaal in een wereld die steeds sneller verandert.

CEO Pieter Moeremans legt uit dat het concept van First Response is ontstaan tijdens de coronapandemie. De technologie kan bijvoorbeeld worden ingezet voor de digitale organisatie van hulp bij rampen of om na een cyberaanval snel diensten weer online te krijgen. Ook innovatieteams die snel een product moeten ontwikkelen, valideren en aanpassen, kunnen bij First Response terecht.

No Code en AI

De snelle ontwikkelingstijd van First Response is te danken aan het gebruik van No Code en AI. Met No Code kunnen complexe applicaties worden gebouwd zonder dat elke regel code zelf hoeft te worden geschreven. AI speelt een ondersteunende rol in het development proces.

First Response biedt hiermee een alternatief voor traditionele Agile-ontwikkeling. De markt voor Rapid Application Development (RAD), waarin No Code en Low Code centraal staan, groeit snel. First Response heeft zich in deze markt sterk gepositioneerd, met onder andere het project voor Lantis, en is klaar om zijn diensten verder uit te breiden in Europa.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home