Canva introduceert vernieuwd Dream Lab met Leonardo.Ai beeldgeneratie

De populaire beeldgenerator Leonardi.Ai is vanaf nu beschikbaar in het Dream Lab van Canva.

Dinsdag lanceerde Canva een vernieuwd Dream Lab, aangestuurd door Leonardo.Ai. Dream Lab is een hub bedoeld om afbeeldingen via prompts te genereren en maakt gebruik van het Phoenix-model.

Voldoende keuze en mogelijkheden

Het genereren van een of meerdere afbeeldingen kan in meer dan vijftien verschillende stijlen, zoals 3D-renders en illustraties. Dat gebeurt via tekst en referentieafbeeldingen en lijkt dus erg op de generatieve AI-functies van Photoshop. Dat resultaat kun je achteraf in Canva zelf gebruiken, of je kunt de kwaliteit ervan verbeteren in de Magic Studio. Daar krijg je functies voorgeschoteld als Magic Design, Magic Media, Background Remover, en meer.

Daarnaast heeft Canva zijn contentbibliotheek uitgebreid met de Premium Video Library van Artlist en 150.000 foto’s uit de Pocstock bibliotheek. Die combinatie van Canva’s eigen contentbibliotheek, nieuwe foto’s en afbeeldinggeneratie geeft designers enorm veel mogelijkheden.

De fotobewerkingstool heeft nog tal van andere nieuwe functies gekregen, zoals Custom Mockups en Branded Captions. Sommige nieuwe functies (zoals Dream Lab en Branded Captions) zijn nu al beschikbaar, terwijl andere (zoals Custom Mockups) binnenkort worden gelanceerd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.