Bouw zelf eigen AI-apps met Nvidia NIM Agent-bouwblokken

NVIDIA introduceert de NIM Agent Blueprints, ontworpen om bedrijven te helpen bij de ontwikkeling en inzet van generatieve AI-toepassingen die bedrijfsprocessen transformeren en productiviteit verhogen.

De nieuwe NIM Agent Blueprints van NVIDIA zijn referentieworkflows voor generatieve AI, afgestemd op specifieke toepassingen zoals digitale klantenservice-chatbots, geneeskundige ontdekkingen en multimodale data-extractie. Deze bouwdozen omvatten voorbeeldtoepassingen, referentiecode, documentatie voor aanpassing en een Helm-chart voor implementatie.

Met deze blokken krijgen ontwikkelaars een voorsprong bij het creëren van hun eigen toepassingen door gebruik te maken van NVIDIA’s geavanceerde AI-tools en een volledige ontwikkelingservaring voor elke use-case. De bouwblokken zijn ontworpen om eenvoudig aangepast en uitgebreid te worden, zodat ontwikkelaars complexe taken kunnen uitvoeren met behulp van informatie-ophaal- en agentgebaseerde workflows.

De NIM Agent Blueprints helpen ook bij het verbeteren van toepassingen gedurende de gehele AI-levenscyclus. Door interactie met AI-toepassingen wordt nieuwe data gegenereerd. Die kunnen vervolgens worden gebruikt om de modellen continu te verfijnen en verbeteren. Dit creëert een data-gedreven generatieve AI-cyclus, ook wel een ‘flywheel’ genoemd, die bedrijven in staat stelt om hun eigen generatieve AI-systemen te bouwen en te optimaliseren.

Samenwerking binnen het NVIDIA-ecosysteem

NVIDIA werkt samen met een breed scala aan partners, waaronder systeemintegratoren en serviceleveranciers zoals Accenture, Deloitte, SoftServe, Quantiphi en World Wide Technology, om de NIM Agent Blueprints naar bedrijven wereldwijd te brengen. De bouwstenen kunnen worden geoptimaliseerd met data uit klantinteracties via tools van partners zoals Dataiku en DataRobot voor modelafstemming, governance en monitoring, en Weights and Biases voor de evaluatie van generatieve AI-toepassingen. Bovendien ondersteunen infrastructuurplatformen van partners zoals Nutanix, Red Hat en Broadcom de NIM Agent Blueprints op hun oplossingen.

Bedrijven kunnen NIM Agent Blueprints implementeren op NVIDIA-gecertificeerde systemen van fabrikanten zoals Cisco, Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise en Lenovo, evenals op NVIDIA-versnelde cloudinstances van Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure en Oracle Cloud Infrastructure. De Blueprints zijn ook compatibel met data- en opslagplatformen van NVIDIA-partners zoals Cohesity, Datastax, Dropbox, NetApp en VAST Data.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home