Yale lanceert nieuwe producten voor slimme opslag

Yale Smart Safe

Yale lanceert met Smart Cabinet Lock en Smart Safe twee nieuwe producten voor slimme opslag en toegang. Beide toepassingen zijn te bedienen via een app.

De leverancier van slimme beveiligings- en toegangsopties kondigde het nieuws aan naar aanleiding van IFA 2022, de handelsbeurs voor gebruikerselektronica en thuisapplicaties. De twee producten passen in de nieuwe Smart Storage-productlijn van Yale. Zowel de Smart Cabinet Lock als de Smart Safe kunnen worden bediend via de Yale Access-app, net als het Linus Smart Lock trouwens.

Smart Safe

De nieuwe, slimme kluis van Yale doet wat andere kluizen ook horen te doen namelijk kostbaarheden veilig opbergen. Eigenaars van de Smart Safe kunnen hun kluis echter bedienen via de app van eender waar ter wereld. Het is zelfs mogelijk om tijdelijke toegangscodes te voorzien voor personen die één of enkele keren de kluis nodig hebben. Dit maakt de kluis interessant voor pakweg verhuurders van accommodaties zoals vakantiehuizen of hotelkamers.

Yale Smart Safe

De kluis is naast handig ook veilig door middel van een vergrendelmechanisme en twee zaagbestendige vergrendelingsbouten. Yale voegt een extra beveiligingsmaatregel toe met een alarm dat afgaat na vijf mislukte pogingen. Het is nadien gedurende vijf minuten onmogelijk om toegang te krijgen tot de kluis. De kluis met de stem te bedienen door de integratie van stemassistenten zoals Amazon Alexa, HomeKit en Google Assistant.

Smart Cabinet Lock

Het slimme kastslot is net als de Smart Safe te bedienen via de Access-app. Gebruikers kunnen met een simpele druk op de knop een kast of lade openen met de app, waar ze zich op dat moment ook mogen bevinden. Yale mikt met dit product op veiligheid en gemoedsrust. Ouders kunnen bijvoorbeeld hun kinderen veilig uit de buurt van schoonmaakproducten of medicijnen houden. Dankzij de tracking kan ook worden gezien wanneer en hoe vaak een lade, deur of kast is open gegaan.

Yale Smart Cabinet Lock

“Wij willen de gebruikservaring van onze klanten voortdurend verbeteren via onze producten en functies die perfect passen in hun dagelijks leven. Daarom dragen we interoperabiliteit en beveiliging hoog in het vaandel. Ons doel is om onze klanten één geïntegreerde gebruikerservaring te bieden voor al onze slimme productlijnen, bedienbaar via onze app”, zegt Thomas Moser, Senior Vice President en Hoofd van Yale en Smart Residential EMEIA.

De Smart Storage-productlijn met Smart Safe (289 euro incl. BTW) en Smart Cabinet Lock (55 euro incl. BTW) is vanaf oktober beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home