Fortinet brengt FortiSASE-aanbod naar thuiswerkers

fortinet

Fortinet geeft nu ook werknemers die vanuit thuiswerken de mogelijkheid om van het FortiSASE-aanbod gebruik te maken. Dat betekent dat ook deze werknemers veilige toegang krijgen tot applicaties.

Bedrijven die werken met Fortinet Secure SD-WAN of een next-generation firewall uit het FortiGate-aanbod kunnen deze beveiligingsoplossingen voortaan ook hun thuiswerkers met FortiSASE verbinden. FortiSASE wordt hiervoor uitgebreid met vanuit de cloud aangeleverde SD-WAN-connectiviteit.

FortiSASE

FortiSASE is zoals de naam al doet vermoeden een SASE-oplossing. Het gaat om een netwerkoplossing die geografisch verspreide kantoren van één onderneming met elkaar verbindt. De beveiliging van dat hele systeem werkt via zero trust, waardoor ieder kantoor slechts toegang heeft tot de onlineonderdelen waarvoor een machtiging werd gegeven.

Met de uitbreiding naar thuiswerkers erkent Fortinet dat bedrijven nood hebben aan een dergelijke oplossing. Na de pandemie is op veel kantoren thuiswerken namelijk niet helemaal verdwenen, maar dat model moet wel nog geperfectioneerd worden. Dat geldt niet alleen op vlak van infrastructuur, maar ook op vlak van beleid en vertrouwen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home