SASE-specialist Cato Networks gewaardeerd op 2,5 miljard dollar na nieuwe investeringsronde

Cato Networks, een SASE securityspecialist, haalt in een nieuwe investeringsronde 200 miljoen dollar op en is vandaag 2,5 miljard dollar waard.

Cato Networks plukt de vruchten als een van de grondleggers van SASE, nog voor Gartner er een hypewoord van maakte twee jaar geleden. Als pionier groeit het bedrijf sterk sinds de opstart in 2015. Vandaag heeft Cato Networks tientallen bedrijven in het portfolio die jaarlijks 250.000 dollar spenderen qua jaarlijkse omzet. Die groep groeit met 163 procent jaar op jaar. Er zijn ook een aantal wereldwijde organisaties die beroep doen op Cato Networks en jaarlijks meer dan 1 miljoen dollar spenderen.

Vooral die grote organisaties hebben volgens Cato Networks heel wat nieuwe vereisten zoals grotere schaal, diepere security-inspecties en andere extra capaciteiten. Met het vers opgehaalde geld wil het bedrijf de SASE netwerk securitymarkt verder evolueren en versnellen.

Een belangrijke component daarin is de Cato SASE Cloud, een volwassen SASE-platform dat holistisch, snel, veilig en eenvoudig geoptimaliseerde applicatietoegang kan voorzien. Het heeft een cloud-native platform met meer dan 65 connectiepunten wereldwijd.

Lees hier onze uitgebreide analyse van wat SASE inhoudt en waarom Cato Networks een pionier is binnen SASE.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home