Scarlet verhoogt internetsnelheden, maar niet de prijs

Een snellere verbinding zonder extra kosten? Scarlet verhoogt de snelheid van zijn internetproducten voor dezelfde prijs.

Scarlet, de Belgische telecomoperator, zal vanaf 1 september de snelheid van zijn internetproducten verhogen, zonder de prijs aan te passen. Hiermee wil het bedrijf tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onder andere telewerkers. Zo zal de maximale downloadsnelheid van de onbeperkte internetpacks verhoogd worden van 70 Mbps naar 100 Mbps, en de maximale uploadsnelheid wordt verdubbeld van 10 Mbps naar 20 Mbps. Ook gebruikers met fiber zullen een boost in internetsnelheid krijgen.

Waarom meer betalen?

De ‘waarom meer betalen’-slagzin van Scarlet doet wat het belooft. De telecomoperator zal namelijk vanaf 1 september de snelheid van zijn internetproducten verhogen, zonder dat de prijs omhoog gaat. Meer specifiek wordt de maximale downloadsnelheid van de onbeperkte internetpacks (Loco, Trio en Trio Mobile) verhoogd van 70 Mbps naar 100 Mbps, terwijl de maximale uploadsnelheid wordt verdubbeld van 10 Mbps naar 20 Mbps.

lees ook

Scarlet verhoogt datavolume en internetsnelheid

Scarlet blijft bovendien onbeperkt internet aanbieden voor 34 euro per maand, en de goedkoopste Trio-packs in België, vanaf 42 euro per maand. Alle producten zijn daarnaast compatibel met fiber. Intensieve gebruikers met de Fiber Boost-optie zullen genieten van een verhoging van 200 Mbps naar maximaal 300 Mbps voor downloads en van 20 Mbps naar maximaal 30 Mbps voor uploads.

Scarlet maakt de details en voorwaarden op 2 september bekend via zijn website.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home