D-Link lanceert nieuwe 5G-oplossing met mesh wifi

D-link komt op de markt met een 5G mesh-wifikit voor 499 euro. De tweedelige set bestaat uit een 5G-buitenantenne en een wifirouter. Samen vormen ze een complete mobiel 5G-breedband oplossing met mesh voor gebieden met onvoldoende of onbestaande netwerkverbinding.


Het meshkit aanbod van D-Link wordt uitgebreid met de nieuwe DWP 1010/KT mesh wifikit. Hij zorgt voor een naadloze verbinding in woningen en bedrijven, maar kan ook gebruikt worden bij campings, bouwplaatsen of wooncontainers. Er wordt Wifi 6-technologie gebruikt met vier gelijktijdige streams, 1024 QAM en OFDMA-technologie voor meer snelheid, bereik en netwerkefficiëntie.

Dankzij de SDX62-module in de 5G-modem heb je de mogelijkheid om een robuuste mobiele verbinding met downloadsnelheid van 1 Gbps te krijgen. Met een beschermingsklasse van IP65 is de modem bestand tegen elke weersomstandigheid.

Binnenshuis zorgt de AX1500 Wifi 6-router voor theoretische draadloze snelheden tot 1,5 Gbps. De router beschikt over een gigabit WAN-poort en een gigabit LAN-poort.

Dankzij de dual mode kun je kiezen tussen 5G- en LTE-connectiviteit, afhankelijk van de ontvangstkwaliteit.

De D-Link DWP-1010/KT is vanaf nu verkrijgbaar voor 499 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.