Snel of traag: hoe laad jij je telefoon op?

telefoon opladen

Hang jij je telefoon heel de nacht aan de oplader of ’s ochtends aan een snellader? Of laad je draadloos op? De redactie van ITdaily onderzoekt de laadgewoontes van IT-professionals.

De telefoon opladen is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. De snelheid waarmee een toestel kan opladen is de laatste jaren meer en meer uitgegroeid tot een domein waarin fabrikanten zich willen onderscheiden. Sommige smartphones dien je nog maar tien tot vijftien minuten aan de lader te hangen om er weer een dag tegen te kunnen.

Door de grote vooruitgang in de technologie ontwikkelt iedere gebruiker nu zijn/haar eigen ‘laadrituelen’. Sommigen laten hun telefoon ’s nachts opladen terwijl anderen dan weer snel even hun toestel bijladen terwijl ze zich ’s ochtends klaarmaken voor de werkdag. Wie de mogelijkheid heeft, zweert misschien wel bij draadloos opladen.

De redactie van ITdaily wil weten hoe jij je telefoon oplaadt. Heb je een ‘trage’ of een ‘snelle’ lader, en met of zonder kabel? Aangezien fabrikant de term ‘snelladen’ wel eens te pas en te onpas gebruiken, zetten wij de grens om van een snelle lader te spreken op een laadcapaciteit van minstens 60 W. Deelnemen kan door onderstaande poll in te vullen.

Iedere maand peilen we bij onze lezers naar een actueel technologisch onderwerp. Benieuwd naar de resultaten van vorige polls? Hier vind je het overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home