Poll: heb jij een smartphone via je werkgever?

digitaal smartphone

Komt je huidige smartphone van je werkgever, of heb je hem zelf gekocht? In onze nieuwe lezerspoll onderzoeken we hoeveel Belgische IT-professionals nog een smartphone van hun werkgever krijgen.

De smartphone behoort vandaag de dag voor veel werknemers tot de standaarduitrusting. Die mini-computer in je broekzak zorgt er niet alleen voor dat je altijd en overal beschikbaar bent tijdens de werkuren (maar ook nog daarna). Vandaag gebruiken we onze smartphones om te communiceren met collega’s en klanten, informatie op te zoeken of snel een mail op te stellen onderweg.

Ook in het tijdperk dat klaptelefoons de nieuwste, hippe trend waren, was het niet ongebruikelijk dat de werkgever mobiele toestellen aankocht voor zijn werknemers. Werkgevers werken hiervoor soms met vaste leveranciers zodat er geen discussie bestaat over welk werk en model of geven de werknemer een budget om zijn of haar favoriete toestel te kopen. Is de werkgever in een vrijgevige bui, kan die ook de kosten van het mobiele abonnement vergoeden.

ITdaily gaat op onderzoek hoe courant de ‘bedrijfstelefoon’ nog is anno 2023. Heb jij een smartphone van je werkgever? Indien ja, hoeveel vrijheid heb je gekregen in de keuze van het merk? Of vergoed je werkgever liever het mobiele abonnement? Neem deel aan de rondvraag door onderstaande poll in te vullen:

Benieuwd naar de resultaten van onze eerdere lezerspolls? Bekijk hier het overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home