Sharp lanceert vier nieuwe A4-kleurenprinters

Sharp breidt zijn zakelijke A4-segment uit met vier nieuwe kleurenprinters. Die zijn vooral gericht op bedrijven met weinig beschikbare ruimtes.

Sharp lanceert vier nieuwe kleurenprinters. De A4-toestellen zijn bedoeld voor kantoren van bescheiden omvang, waar toch heel wat geprint moet worden. Sharp wijst zelf naar huisartsenpraktijken of directiekantoren.

De toestellen komen met de nodige connectiviteit. Je kan ze aan het netwerk hangen en printopdrachten met de smartphone beheren. Ook is het mogelijk om rechtstreeks vanuit een gekoppeld cloudaccount te printen op het toestel, of omgekeerd meteen naar Google Drive of OneDrive te scannen.

Sharp wijst op de ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals een TPM en versleutelde opslag. De interface van het toestel zou identiek zijn aan die van andere Sharp-printers, zodat er geen leercurve is voor organisaties die al met toestellen van de fabrikant aan de slag zijn.

Kleuren- en zwart-wit-printers

Volgende toestellen zijn nieuw:

  • De MX-B468F is een zwart-wit-printer en scanner met een printsnelheid van 44 pagina’s per minuut.
  • De MX-B468P is een zwart-wit-printer zonder scanfunctionaliteit, met dezelfde snelheid.
  • De MX-C358F kan printen en scannen in kleur, en verwerkt tot 57 pagina’s in kleur per minuut.
  • De MX-C428P is tot slot een bescheiden kleurenprinter zonder scanfunctionaliteit, met een snelheid van 40 pagina’s per minuut.

Sharp deelt helaas geen details over prijs en beschikbaarheid in zijn aankondiging.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home